Åbent Hus på Søndre Campus 28. februar

Kom og besøg Søndre Campus på Københavns Universitet til Åbent Hus, besøg spændende uddannelser og mød blandt andet studerende, undervisere og studievejledere. 

Sted: Søndre Campus (se de forskellige adresser og bygninger her).

Det Humanistiske Fakultet og Det Teologiske Fakultet afholder basar i bygning 13A. Det Juridiske Fakultet afholder basar i bygning 7A

Program

Du kan møde alle uddannelser i basaren fra kl. 13.30-17. Her kan du stille spørgsmål og tale med folk fra uddannelsen. Du kan også tage til oplæg for at blive klogere på uddannelsen og undervisningen. Du har mulighed for at tage til tre oplæg i løbet af dagen. Ikke alle uddannelser holder oplæg i alle runder. Se hvornår de forskellige uddannelser holder oplæg i det samlede program.

  • 13:30 - 17:00 Basar
  • 14:00 - 15:00 Første oplægsrunde
  • 15:30 - 16:30 Anden oplægsrunde
  • 17:00 - 18:00 Tredje oplægsrunde
  • 13.30 - 18:00 Under hele Åbent Hus kan du også besøge studievejledningens vejledningscafe om ansøgning og optagelse
  • 13:30 - 17:00 Under hele Åbent Hus kan du også besøge en af de to stande med SPS-vejledere og høre om dine muligheder for særlig støtte, SPS og hjælpemidler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Søndre Campus!

Uddannelser du kan besøge på Søndre Campus

Det skal du vide, når du søger ind på KU

Søndre Campus - sådan ser her ud

Søndre Campus huser Det Humanistiske Fakultet, Det Juridiske Fakultet og Det Teologiske Fakultet.

Cirka 15.000 studerende læser på en af de godt 100 uddannelser, der hører hjemme på Søndre Campus, der ligger ved Islands Brygge metrostation på Amager.

Moderne undervisningsfaciliteter

Hele campusområdet er bygget med undervisning og forskning for øje. Bygningerne rummer moderne auditorier og undervisningsfaciliteter, og du finder plads til fordybelse i de mange forskelligartede læsepladser, grupperum, stillezoner og siddenicher. Som studerende kan du frit benytte faciliteterne på hele campusområdet.

Det nære studiemiljø

Men du vil også opleve et mere nært studiemiljø på den uddannelse, du er blevet optaget på. Uddannelserne har biblioteker med fagspecifik litteratur, og de studerende driver cafeer, arrangerer faglige debatter og andre aktiviteter i løbet af semestret.